BogoljubKarić je isplanirao ogromno, glamurozno venčanje za svog sina jedinca u avgustu2018. godine. Saznajte više ovde.

General

Bogoljub Karićs ponosom gledao venčanje svog sina jedinca

PolitičaribiznismenBogoljub Karić je imao više trenutaka kojima može da se ponosi u toku svoje karijere. Na primer, EuropaProperty ga je 2016. godine proglasio “Čovekom godine”. Međutim, Bogoljub će vam verovatno brzo reći da se nijedno od njegovih dostignuća ne može porediti s gledanjem venčanja njegovog sina jedinca, Nebojše, za svoju dragu u avgustu 2018. godine.

Bogoljub je bio toliko uzbuđen da oženi sina da je planirao luksuznu ceremoniju za Nebojšu i Ruskinju Kseniju Luhnovu uz pomoć Milanke, njegove supruge. Bleštava ceremonija venčanja se odigrala na crnogorskoj obali, na Svetom Stefanu. Nakon godinu dana zabavljanja sa Ksenijom, Nebojša je ceremoniju iskoristio kao priliku da se zakune u svoju ljubav i posvećenost svojoj nevesti.

Svi aspekti privatne ceremonije organizovani su savršeno, tako da je 200 gostiju moglo jednostavno da se odmaraju i zabavljaju se bez ustručavanja od početka do kraja. Naravno, činjenica da svečanost odražava ono što biste videli na holivudskoj filmskoj sceni zasigurno je učinila da to bude svečanost u kojoj je mnogo lakše uživati.

Kada je nevesta prošla pored svatova, dobila je aplauz. Tokom svečanosti, nosila je prekrasnu iskričavu haljinu, kao i baršun na glavi. Uz nju je nosila i glamurozni bidermajer, a takođe je nosila nakit koji je savršeno odgovarao njenoj venčanici.

Nebojša se takođe obukao da impresionira svojim otmenim odelom mladoženje. Međutim, njegove cipele nisu bile nužno ono što biste očekivali od njega da nosi na dan venčanja: bele sportske patike. Da, njegov izbor cipela svakako nije bio konvencionalan, ali je dodao da je veliki dan, komforan i lični dodir na veliki dan koji ne možete pomoći osim da cenite. Sofisticirana, očaravajuća i emocionalno pokretačka svadba bila je ona o kojoj će se verovatno pričati već dugi niz godina.

Written by admin